MYYJÄINFO JÄLLEENMYYJILLE

MYYJÄINFO JÄLLEENMYYJILLE

TILAUKSET ja tiedustelut info@mattiovi.fi                                    

puh. 010 239 1600 (ma-pe klo 8-16)

Marja Leena Rantanen
avainasiakaspäällikkö
010 239 1608

 

 

TOIMITUSAJAT

Tehdaskohtaiset toimitukset erikseen Laitilan ja Alavuden tehtailta.

Varastotuotteiden toimitusaika 1-1,5 viikkoa tilauksesta.

LAITILAN tehtaan LINE ja ARKI  tilausmallien ja erikoismittaisten ovien viimeiset tilauspäivät ja toimitusviikot 2018:

Tästä voi tulostaa taulukon  Toimitusajat 2018

ALAVUDEN tehtaan tilausmallien ja erikoismittaisten ovien toimitusaika 5-6 viikkoa tilauksesta. Koskee PRO kevytovia, SILO Vankka laakaovia, saunanovia, mökki- ja muita paneeliovia sekä palo- ja äänieristysovia.

 

TEKNISIÄ TIETOJA

MATTI sisäovet ovat vähäpäästöisiä (M1/E1). Ne käyvät vakiokarmeihin ja niissä on 2014-lukkorunko, johon sopivat kaikki yleisimmät vakiopainikkeet. 

Symmetrinen ovimalli (esim. Line 1P, Arki 3P) ei tarvitse kätisyystietoa, se on käännettävissä asennuksen yhteydessä. Ei-symmetrinen malli (esim. Line Kapteeni, Arki 8R) sekä koko M23 tarvitsevat aina kätisyyden.

Oven kätisyys on se, kummalla kädellä tartutaan oven painikkeeseen silloin kun seisotaan oven edessä sen aukeamissuunnassa. Saranat ovat samalla puolella.

Ovitoimitus käsittää pelkän ovilehden, ellei erikseen muuta mainita. Karmit, kynnykset ja painikkeet ovat tilattavissa erikseen.

VÄRIT

Vakiovalkoisen sävykoodi NCS S 0502-Y (kiiltoaste puolihimmeä)

Tilausväri puhtaanvalkoisen sävykoodi NCS S 0500-N (kiiltoaste puolihimmeä)

LINE, ARKI ja SILO ovet ja vakio karmit (ei tiivistetyt) voi tilata erikoisväreissä RAL-värikartan koodeilla, toimitusajat samat kuin tilausmalleilla.

Korjausmaalaukseen käy esim. Tikkurilan huonekalumaali.

LASITETTUJEN OVIEN LASIT

Sisäovissa on vakiona 4 mm karkaistu kirkas turvalasi, tilauksesta satiini turvalasi. SPA kosteantilan ovissa on 8 mm opaalikalvolla varustettu erittäin hyvän näkösuojan takaava turvalasi.

 

MITOITUS

Ovi tilataan aukkomoduulin mukaan (esim. 7×21, 8×20, 9×23). LINE, ARKI ja SILO mallistojen ovet saa myös erikoismittaisina yksittäisinä ovina, pariovina ja liukuovina.

Erikoismittaisten ovien leveydet välillä M4-M11 (397-1025 mm) ja korkeudet välillä M12-M23 (1140-2240 mm). Erikoismittainen ovi suositellaan tilattavaksi karmin kanssa yhteensopivuuden takaamiseksi.

 

LINE ja ARKI pariovien mitoitustaulukko

Aukkomodulin_leveys

Aukkomoduulista näet minkäkokoiseen aukkoon pariovi on tarkoitettu.

Levikepariovet ovat taulukon 1. rivillä. Massiiviovien kapein levike on M4.

Tasapariovet ovat 2. ja 3.  rivillä. Kolmannen rivin levikkeet ovat ns. moduulilevikkeitä (kavennettu tasa-aukkoihin M13, M15 jne.).

 

PARIOVIEN HINNOITTELU

LINE ja ARKI massiivipariovet hinnoitellaan hinnastosta valitun mallin kohdalta ovi + levike = parioven hinta. Esim. M7 ovi+M7 levike=M13,3 tasapariovi; M7 ovi +5,97 moduulilevike=M13 tasapariovi; 8×23 ovi + 8×23 levike=15,3×23 tasapariovi.

Vakiolevikkeiden hinnat löytyvät sarakkeesta ”levike 4/7/8×21”. Moduulilevikkeiden hinnat sarakkeesta ”muut vakiolevikkeet”. Muita vakiolevikkeitä ovat myös matalat M19 ja M20 levikkeet. M23 ovi ja M23 levike hinnoitellaan erikoismittaisina, hinnat löytyvät sarakkeista ”ovi erikoismitta” ja ”levike erikoismitta”.

PRO ja SILO malliston pariovet on hinnoiteltu hinnastoon vakiotasapariovina, koot M13 ja M15. Levikepariovet ovat muodostettavissa M3 levikkeellä. Esim. M8 ovi+M3 levike=M12 levikepariovi. PRO levike on aina laakalevike, SILO levikkeet saa kaikissa SILO malleissa.

 

Lisätietoja klikkaa

 

Ohjeet ja esitteet

 

Tekniset tiedot

 

Muistathan pyytää esitteitä tilausten mukana myymälään toimitettavaksi!